Dia 30A, concert per la caixa de resistència

 

La vigíla del primer de maig, aquest proper dijous 30 d’abril, es celebrarà a Barcelona un acte únic i sollidari amb la REVOLTA DE LES ESCALES, la vaga indefinida que van començar el dia 7 d’abril els tècnics i tècniques subcontractades i precaritzades per Telefónica-Movistar.
Aquest acte, co-organitzat per l’Ateneu La Torna, es farà al Casino de l’Aliança del Poblenou (Rambla del Poblenou, 42) i començarà a les 19.30h.
Comptarem amb la presència dels vaguistes, activistes de moviments socials i els concerts de diversos grups i artistes molt estimades per totes nosaltres com ara EL SOBRINO DEL DIABLO, KÒDUL, TOMÀS DE LOS SANTOS i l’actuació per primer cop a Barcelona d’ OVIDI-3 (BORJA PENALBA, DAVID CAÑO I DAVID FERNÀNDEZ)
Els diners de les entrades i bons d’ajut estaran destinats a la caixa de resistència, necessària i imprescindible per a què els i les treballadores puguin mantenir la vaga indefinida i disposar d’un mínim de recursos per sobreviure.
Les persones solidàries, els moviments socials, treballadors i treballadores, les veïnes i veïns d’arreu no hi podeu faltar. Us hi esperem per seguir somiant, lluitant i cantant plegades.
PER LA REVOLTA DE LES ESCALES: TRENQUEM EL SILENCI!
Ajudem-los a resistir.

cartell vaga telefonica 30abril 2015 baixa res