Full 131. Refusem la sentència contra la llibertat

Des de En Construcció  rebutgem la sentència que condemna a penes de presó de 9 a 13 anys a representants polítics i socials del moviment independentista.

Considerem que hem de denunciar i protestar pel caràcter repressiu que suposa aquest castic i convoquem a la vaga el proper divendres 18 d’octubre.

Això no només va d’independentisme ni de banderes, forma part d’un greu atac als drets i llibertats.

Sortim al carrer a demostrar el més ferm rebuig.

 

Manifestacions convocades:

. Divendres 18 d’octubre 17:00h – Sortida: Jardinets de Gràcia

. Dissabte 19 d’octubre 17:00h – “Aturem la Llei Aragonès” – Sortida: Secretaria General D’Economia i Coneixement (Rambla Catalunya 19-21)
 
Adjuntem comunicat explicatiu.

Full 116. Aturem el 155. Defensem les llibertats. Exigim un procés constituent popular

Des de la falsa il·lusió de la república independent fàcil i ràpida, han optat per fer manifestacions que han estat molt bé, però a hores d’ara es visualitzen ja com a clarament inútils davant la força bruta de l’estat i la seva negativa a buscar cap sortida política al conflicte. La revolució dels somriures ha de passar a la de les cares serioses i emprenyades, sempre dins la resistència pacífica no violenta. Cal expulsar les forces policials i militars que són la garantia pel govern del PP de que el seu cop d’estat tirarà endavant. Cal anar a la vaga general, de forma nítida i decidida, ambla voluntat d’aturar tot, transports, comunicacions, aeroports, ports, carreteres, ferrocarrils, AVE, fàbriques, magatzems… etc.

hoja124